fast moving panel products

Jan smulders over ons duurzaamheid header
Duurzaam Jan smulders over ons duurzaamheid afbeelding 1

Duurzaam multiplex en triplex plaatmateriaal

Duurzaamheid staat bij Jan Smulders Triplex hoog in het vaandel. Wij kopen in bij fabrikanten die voldoen aan milieukeurmerken voor onder andere verantwoord bosbeheer en duurzaam geproduceerd hout. Daarnaast zijn wij FSC®- en PEFC-gecertificeerd en werken wij volledig onder deze twee keurmerken. Daarnaast handelen we volgens het FLEGT-vergunningensysteem. Dat betekent dat al ons triplex en multiplex plaatmateriaal milieuverantwoord is.

Onze keurmerken voor triplex en multiplex

FSC (Forest Stewardship Council) is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer en duurzaam geproduceerd hout stimuleert. PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) is een wereldwijde organisatie ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het voorziet in een vrijwillig, onafhankelijk internationaal bos- en houtcertificeringsysteem, dat eindgebruikers houtproducten uit verantwoord beheerde bossen garandeert.

Jan smulders over ons duurzaamheid afbeelding 2023
Icon beker nummer1

Niet voor niets is Jan Smulders Triplex specialist voor hout- en bouwmaterialenhandel en dé nummer 1 in fast moving panel products.