fast moving panel products

Jan smulders over ons header
HD youtube image

Inkoopspecialist van multiplex en triplex

Wereldwijd selecteren we multiplex en triplex plaatmateriaal van de allerbeste producenten. Zo waarborgen we de kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

plaatmateriaal Jst complete logistieke dienstverlening

Complete logistieke dienstverlening

Als specialist voor houthandel en bouwmaterialenhandel regelen we het volledige traject: van containerverscheping tot levering-op-maat bij uw bedrijf. In ons magazijn controleren onze eigen medewerkers al het multiplex en triplex plaatmateriaal op kwaliteit. Zo garanderen wij een hoge productkwaliteit.

Jst complete logistieke dienstverlening

Besparen op voorraadkosten plaatmateriaal

U kunt bij Jan Smulders Triplex terecht voor volle ladingen overboord, maar eveneens voor combinatievrachten of losse pakketten. Die stellen we vanuit ons uitgebreide assortiment en sterke voorraadpositie, zeer voordelig voor u samen. Dat bespaart u kosten en is goed voor het milieu.

Plaatmateriaal Jan smulders over ons exclusief

Exclusief aan de hout- en bouwmaterialenhandel

Jan Smulders Triplex levert uitsluitend multiplex en triplex plaatmateriaal aan de professionele hout- en bouwmaterialenhandel. U bent ervan verzekerd dat u ons nooit tegenkomt op uw eigen afzetmarkt.

Jan smulders over ons productkennis

Productkennis over plaatmateriaal voor u

Klanten van Jan Smulders Triplex krijgen toegang tot onze uitgebreide product- en toepassingskennis via Boardroom op onze website. U kunt daar uw eigen documentatie samenstellen, die automatisch voorzien is van uw logo. Met onze aanpak bieden wij de professionele houthandel en bouwmaterialenhandel kwaliteit, productkennis, complete logistieke dienstverlening en exclusiviteit.

Icon beker nummer1

Niet voor niets is Jan Smulders Triplex specialist voor hout- en bouwmaterialenhandel en dé nummer 1 in fast moving panel products.