fast moving panel products

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ERVAREN

Verkoopspecialist binnendienst

Voor een ondernemende verkoopspecialist die van aanpakken weet, ligt er een wereld van mogelijkheden open bij Jan Smulders Triplex. Je bent de spil in de commerciële operatie. Met jouw handelsgeest en commerciële vaardigheden weet je klanten te overtuigen en te binden.

Tot jouw taken behoren onder meer:

Telefonische verkoop;
Orderadministratie;
Orderbegeleiding;
Ondersteuning promotionele productcampagnes;
Offertes opstellen en opvolgen;
Klantadvies en after sales.

 

Gewenst profiel

Je hebt ervaring en kennis van houtachtige plaatmaterialen en weet dit pro-actief over te brengen naar onze klanten. Je werkt graag zelfstandig in een klein en professioneel team. Jouw kennisniveau is MBO+ en je kunt zowel in woord als geschrift goed communiceren in het Nederlands en Engels. Je bent woonachtig in de regio Noord-Brabant.

 

Wat hebben wij jou te bieden

Een dynamische baan waarin je verkooptalent ten volle kunt benutten en deze verder kunt ontwikkelen. Jan Smulders Triplex is de grootste zelfstandige, onafhankelijke importeur in Nederland van “fast moving panel products”. Dat hebben we bereikt door een zeer klantgerichte benadering en met een innovatieve en dynamische marktbenadering, waar kennis van zaken, betrouwbaarheid en continuïteit voorop staan. Heb jij de juiste business to business mentaliteit? Dan nodigen we je uit te solliciteren naar deze functie. Stuur je sollicitatie naar vanruller@jansmulderstriplex.nl t.a.v. de heer H. van Ruller. Op jansmulderstriplex.nl vind je meer informatie over ons bedrijf en assortiment.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.